€ 379,-

- 1 uur filmen op locatie
- 4k film, van 1-2 minuten
- Zorgvuldige nabewerking en montage van de beelden
- Muziekrechten
- 1 correctieronde
- Handige tips ter voorbereiding van je shoot
- Binnen 14 dagen oplevering van je video  
- Via een downloadlink ontvang je de video digitaal 
- Inclusief reiskosten
- Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 

Voor gezinnen en ondernemers

Videoshoot

Als een videoshoot op een buitenlocatie plaastvindt, dan kan het natuurlijk gebeuren dat het weer niet meewerkt. Als het bewolkt is of er valt lichte motregen, dan kan de fotosessie gewoon doorgaan. Is het echt slecht weer zoals onweer, regen en veel wind dan verplaatsen we in overleg de fotosessie naar een andere dag.

Wat doen we als het slecht weer is?

Jazeker! Naast het filmen van een pasgeboren kindje of een gezin, kan ik jou als ondernemer ook helpen met het maken van een toffe branding video. Geef bijvoorbeeld je klanten een kijkje achter de schermen of laat zien wie jij bent. Ik denk graag met je mee!

Je moet dragen waarin jij jezelf het prettigst voelt. Maar wil je graag dat de foto's een bepaalde sfeer uitstralen? Dan denk ik graag met je mee. Lichte kleuren zoals wittinten en beige doen het altijd erg goed op de foto. Houd je meer van warme tinten? Kies dan voor kleding in bruin- en roesttinten. Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij nog tips en adviezen.

Maak je ook films voor ondernemers?

Wat kan ik het beste dragen?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

Afhankelijk van je wensen kiezen we een geschikte locatie uit. Voor het filmen van een pasgeboren kindje kom ik graag bij jou thuis. Voor het gezin is een mooie buitenlocatie een goede optie. En voor personal branding gaan we samen vooraf bepalen wat de sfeer moet worden. 

Welke locatie is het meest geschikt?

ik wil een VIDEOshoot boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een videoshoot bij mij boeken? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!