€ 199,-

- 1 uur filmen op locatie
- 4k film, van 1-2 minuten
- Zorgvuldige nabewerking en montage van de beelden
- Muziekrechten
- 1 correctieronde
- Handige tips ter voorbereiding van je shoot
- Binnen 14 dagen oplevering van je video  
- Via een downloadlink ontvang je de video digitaal 
- Inclusief reiskosten tot 25 km vanaf Benschop
- Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW 

VOOR ONDERNEMERS MET EEN PASSIE

Videoshoot

Als een videoshoot op een buitenlocatie plaastvindt, dan kan het natuurlijk gebeuren dat het weer niet meewerkt. Als het bewolkt is of er valt lichte motregen, dan kan de videoshoot gewoon doorgaan. Is het echt slecht weer zoals onweer, regen en veel wind dan verplaatsen we in overleg de videoshoot naar een andere dag.

Wat doen we als het slecht weer is?

Naast fotografie is een video een perfecte toevoeging om jouw bedrijf aan de buitenwereld te laten zien. Met 'bewegende' beelden maak je nog meer contact met jouw (toekomstige) klanten. Een combinatie van een brandingshoot & video maakt het plaatje compleet!

Je moet dragen waarin jij jezelf het prettigst voelt. Maar wil je graag dat de foto's een bepaalde sfeer uitstralen? Dan denk ik graag met je mee. Lichte kleuren zoals wittinten en beige doen het altijd erg goed op beeld. Houd je meer van warme tinten? Kies dan voor kleding in bruin- en roesttinten. Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij nog tips en adviezen.

Wat is de meerwaarde van een video?

Wat kan ik het beste dragen?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

Afhankelijk van je wensen kiezen we een geschikte locatie uit. Voor een branding video kom ik graag filmen in jouw winkel, kantoor, atelier of werkplaats. Uiteraard is een mooie buitenlocatie ook een optie. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen, welke wij vooraf met elkaar bespreken.

Welke locatie is het meest geschikt?

ik wil een VIDEOshoot boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een videoshoot bij mij boeken? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!