let's create magic together

storytelling

informatie

vrij werk

SWIPE GALLERY

Een bijzondere tijd, waarin jullie je voorbereiden op de komst van jullie kleine wonder. Daarom is het heel speciaal om deze tijd vast te leggen voor later.

Wil je graag foto’s laten maken van je prachtige buik? Tussen week 32 en 36 van de zwangerschap is je buik het mooist om te fotograferen. Ik kan hiervoor bij jou thuis komen of je komt gezellig naar mijn studio. Het is mogelijk om gebruik te maken van mooie zwangerschapsjurken. Voorafgaand aan de fotosessie overleggen we samen jouw wensen en waar jij je prettig bij voelt. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik foto’s maak samen met je partner en eventueel kinderen.

Wil je ook graag foto’s laten maken van jullie pasgeboren kindje? Dan kun je het beste een combinatie shoot boeken en ontvang je een leuke korting!

zwangerschap

Een portretfoto is een mooi cadeau voor jezelf, vriendin of familie. Ik maak foto's van jou, zoals je bent of in een bepaalde stijl.

Dit kan op een mooie buitenlocatie of bij mij in de studio. Tijdens de fotoshoot zal ik je aanwijzingen geven en helpen met poseren, zodat jij kunt ontspannen met als eindresultaat een prachtige fotoserie.

portret

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Dit wordt één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven, vol speciale momenten. Natuurlijk willen jullie dit vastgelegd hebben op beeld, zodat jullie deze dag nog vaak opnieuw kunnen beleven. Ik doe dit met alle liefde voor jullie!

Als ik jullie bruiloft mag fotograferen, fotografeer ik deze zoals die echt is. Ik probeer zo min mogelijk aanwezig te zijn, zodat ik jullie echte emoties en spontane momenten kan vastleggen. Wanneer jullie de foto's terugkijken, beleven jullie alle herinneringen opnieuw. Dat is mijn missie als jullie trouwfotograaf!

Deze dag draait om jullie, vooraf bespreken we jullie wensen en verwachtingen. De prijzen voor trouwfotografie beginnen bij mij vanaf € 995,- voor 6 uur fotografie. Maar ieder bruidspaar heeft andere wensen, daarom heb ik speciaal voor jullie een brochure samengesteld met informatie over mijn werkwijze, prijzen en extra's. 

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar bent op jullie trouwdatum? Stuur mij dan even een bericht via het contactformulier.

​Willen jullie graag de trouwbrochure ontvangen? Klik dan op deze knop


trouwen

trouwbrochure

Misschien is er een bijzondere reden of vind je het gewoon leuk om spontane foto’s samen met je gezin, familie of vrienden/vriendinnen te laten maken?

Meestal vinden deze fotosessies op een buitenlocatie naar keuze plaats. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, waardoor ik de spontane momenten voor jullie kan vastleggen.

Voorafgaand bespreken we samen jullie wensen.

familie

De kleine handjes en voetjes en de zachte donshaartjes op het lijfje. Deze mooie momenten wil je voor altijd blijven herinneren, want het gaat zo snel voorbij.

Het mooiste is om in de tweede week na de geboorte foto’s te maken. Hiervoor kom ik graag bij jullie thuis voor een lifestyle newborn fotoshoot. In huis zoek ik naar geschikte lichte plekken om foto's te kunnen maken. Van jullie kindje, maar uiteraard ook samen met papa, mama en eventuele broer(s) en zus(sen). De fotoshoot duurt ongeveer twee uur, waarbij ik ook rekening houd met eventuele voedingen. 

Neem tijdens je zwangerschap contact met mij op voor het boeken van een newbornfotosessie. Dan kan ik rekening houden met de periode rond de uitgerekende datum. Zodra jullie kindje is geboren, wordt de fotosessie zo snel mogelijk ingepland.

Wil je naast de newbornshoot ook de zwangerschap vast laten leggen? Dan kun je beiden shoots gelijktijdig boeken en ontvang je een leuke korting!

pasgeboren

Naast fotografie is het ook mogelijk om voor videografie te kiezen. Hiervoor kom ik bij jullie thuis, op het werk of we kiezen voor een mooie locatie. 

Ik breng jullie verhaal graag in beeld. Of dit nu een verhaal van de liefde is of je vertelt het verhaal van jouw bedrijf. Ik denk met je mee over het concept van de film en over de boodschap die jij met deze film over wilt brengen. 

Van alle gemaakte opnames maak ik een mooie compilatie.video

FAMILY STORY

BRANDING STORY

FAMILY STORY

FAMILY STORY