Q. Studio is een lichte binnenlocatie gelegen op de eerste verdieping van een verbouwde schuur uit 1900. Middenin het landelijke dorp Benschop en heel centraal gelegen nabij Utrecht. 

Het is een open ruimte van minimaal 50m2 voorzien van een witte vloer en schuine wanden met balken. De Studio is neutraal ingericht, zodat jij jouw perfecte plaatje kunt creëren. Hiervoor kun je gebruik maken van alle aanwezige meubelen, accessoires, statieven, doeken en achtergrondrollen.

Daarnaast beschikt de locatie over een mooie Kas, gelegen in de achtertuin direct naast De Studio. Beide ruimtes zijn beschikbaar voor fotoshoots, content creatie of workshops.

Wil je De Studio of De Kas graag huren voor een andere gelegenheid? Neem dan even contact met mij op om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

Q. Fotoshoot locatie

verhuur daglichtstudio en kas in regio utrecht

Ben je op zoek naar een lichte fotostudio of een mooie kas?

Op de website van Q. Studio vind je meer informatie:
www.qstudio.nl

meer informatie en prijzen?

Per twee uur in overleg
Per dagdeel van 9.00 - 13.00 uur en van 13.30 - 17.30 uur
Per dag van 9.00 - 17.00 uur

beschikbaarheid

ik wil de studio of DE kas boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een plekje reserveren in De Studio of De Kas? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!