De prijzen voor trouwfotografie beginnen bij mij vanaf € 1.095,- voor 6 uur fotografie. 

Willen jullie graag meer informatie ontvangen? Dan kunnen jullie mijn trouwbrochure aanvragen. Het is ook mogelijk om een afspraak met mij te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


op maat gemaakt

vanaf € 1.095,-

Trouwreportage

In de voorbereiding van jullie trouwdag kiezen we naast de buitenlocatie een mooie binnenlocatie. Mocht het dan slecht weer zijn op jullie trouwdag, dan hebben we altijd een locatie achter de hand.

Wat doen we als het slecht weer is?

Een trouwfotograaf wordt meestal zes maanden voor de trouwdatum geboekt, maar het kan zijn dat bepaalde (populaire) trouwdata al eerder vol zitten. Om teleurstelling te voorkomen raad ik jullie aan om mij zo vroeg mogelijk als jullie trouwfotograaf te benaderen. Dan weten jullie zeker dat ik jullie bruiloft kan vastleggen.

Een album is niet standaard in de prijs inbegrepen. Maar deze kunnen jullie wel apart door mij laten maken. Een album is natuurlijk de allermooiste manier om de foto’s van jullie dag te bewaren en te koesteren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, welke ik graag met jullie vooraf bespreek.  

Wanneer ben je beschikbaar?

Lever je ook een album?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

Jullie dag probeer ik vast te leggen, zoals deze is. Ik doe dit op een zo min mogelijk opvallende manier. Tijdens de fotoshoot met jullie en eventuele groepsfoto's, geef ik uiteraard wat aanwijzingen.

Wat is jouw fotografiestijl?

WIJ WILLEN JOU ALS TROUWFOTOGRAAF

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie mij als trouwfotograaf? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met jullie op om alles te bespreken.

Yes!