De prijzen voor trouwfotografie beginnen bij mij vanaf € 1.395,- voor 6 uur fotografie. 

Willen jullie graag meer informatie ontvangen? Dan kunnen jullie mijn trouwbrochure aanvragen. Het is ook mogelijk om een afspraak met mij te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


op maat gemaakt

vanaf € 1.395,-

Trouwreportage

In de voorbereiding van jullie trouwdag kiezen we naast de buitenlocatie een mooie binnenlocatie. Mocht het dan slecht weer zijn op jullie trouwdag, dan hebben we altijd een locatie achter de hand.

Wat doen we als het slecht weer is?

Een trouwfotograaf wordt meestal zes maanden voor de trouwdatum geboekt, maar het kan zijn dat bepaalde (populaire) trouwdata al eerder vol zitten. Om teleurstelling te voorkomen raad ik jullie aan om mij zo vroeg mogelijk als jullie trouwfotograaf te benaderen. Dan weten jullie zeker dat ik jullie bruiloft kan vastleggen.

Een album is niet standaard in de prijs inbegrepen. Maar deze kunnen jullie wel apart door mij laten maken. Een album is natuurlijk de allermooiste manier om de foto’s van jullie dag te bewaren en te koesteren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, welke ik graag met jullie vooraf bespreek.  

Wanneer ben je beschikbaar?

Lever je ook een album?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

Jullie dag probeer ik vast te leggen, zoals deze is. Ik doe dit op een zo min mogelijk opvallende manier. Tijdens de fotoshoot met jullie en eventuele groepsfoto's, geef ik uiteraard wat aanwijzingen.

Wat is jouw fotografiestijl?

"Monique heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd! Het was fijn om Monique als fotograaf te hebben. Je merkte bijna niet dat ze erbij was en toch heeft zij echt geen moment gemist. We hebben ontzettend veel mooie foto’s ontvangen, waarmee we de dag nog heel vaak opnieuw kunnen beleven."

Mark & Marlieke

Lieve woorden

"Vanaf het eerste moment is het contact met Monique goed geweest en wist zij goed in te spelen op onze wensen. Op onze grote dag heeft ze de prachtige momenten vastgelegd, unieke en mooie foto's. Ze wist met enige korte tips en creatieve inzichten tot de mooiste foto's te komen. Wij zijn haar erg dankbaar voor de fijne samenwerking en prachtige herinneringen die ze heeft weten te maken. Daar kunnen we de rest van ons leven van genieten!"

Remco & Merenique

Lieve woorden

"Tijdens de zoektocht naar een fotograaf kwamen wij Monique tegen. Haar fotostijl, manier van schrijven en vriendelijkheid sprak ons meteen aan. Monique gaf af en toe wat tips, maar er was genoeg ruimte voor eigen invulling. Je voelt je direct op je gemak en dat zie je terug op de foto's. Kortom, je ontvangt warme, pure foto's waarbij een mondelinge toelichting niet nodig is!"

Dion & Cynthia

Lieve woorden

"Monique werd ons aangeraden. Diegene gaf aan Monique is heel rustig, je merkt niet dat ze er ik en ze legt toch de goede momenten vast. Nou, daarover is niets teveel gezegd. Monique heeft onze bruiloft op een fantastische mooie wijze vastgelegd. Ze is spontaan, niet te serieur, heel rustig en heeft goed oog voor detail!"

Simon & Xanthe

Lieve woorden

WIJ WILLEN JOU ALS TROUWFOTOGRAAF

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie mij als trouwfotograaf? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met jullie op om alles te bespreken.

Yes!