- Een fotosessie van 1 uur in mijn fotostudio
- Zorgvuldige selectie en nabewerking van de foto's in een
   mix van kleur en zwart/wit
- Je kan 10 foto's kiezen uit de fotogalerij
- Extra foto's bijkopen voor € 10,- per foto
- Handige tips ter voorbereiding van je shoot
- Binnen 14 dagen oplevering van je foto’s 
- Jouw persoonlijke fotogalerij 
- Via een downloadlink ontvang je de hoge resolutie foto’s 
- Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 


jij bent uniek

€ 149,-

Portret shoot

Ben je model of wil je dit graag worden en wil je graag jouw portfolio verder uitbreiden? Dan adviseer ik je om bij mij een testshoot te boeken. 

Ik ben model, kan ik deze shoot boeken?

Afhankelijk van je wensen, kun je kiezen voor bepaalde kleuren. Kies je voor een donkere achtergrond? Dan is een zwart colletje heel mooi. Kies je juist voor een lichte achtergrond? Dan adviseer ik ook lichte tinten zoals beige. Dit zorgt voor een mooie en rustige ton-sur-ton 'look'. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je van mij nog tips en adviezen.

Natuurlijk is het mogelijk om naast de digitale bestanden die je ontvangt ook foto afdrukken te bestellen. Afhankelijk van je wensen ontvang je van mij een prijsopgave. De foto afdrukken zullen bij een professionele leverancier besteld worden, zodat de kwaliteit gegarandeerd wordt.

Wat kan ik het beste dragen?

Kan ik foto afdrukken bestellen?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

Bij een portretshoot is niet standaard een visagiste aanwezig. Wil je dit graag? Dan kan ik dat voor je regelen. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Dit bespreken we voorafgaand aan de shoot.

Is er visagie aanwezig?

ik wil een shoot boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een portretshoot bij mij boeken? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!