- Een fotosessie van 1 uur in mijn studio of op locatie
- Zorgvuldige selectie en nabewerking van alle gelukte foto's
   in een mix van kleur en zwart/wit
- Moodboard voor bepalen stijl en sfeer
- Gebruik van diverse achtergronden en kledingwissels
- Handige tips ter voorbereiding van je shoot
- Binnen 14 dagen oplevering van je foto’s 
- Jouw persoonlijke fotogalerij 
- Via een downloadlink ontvang je de hoge resolutie foto’s 
- Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 


jij bent uniek!

studio € 125,- / locatie € 149,-

Portretshoot

studio € 125,-
locatie € 149,-

- Een fotosessie van 45 minuten in mijn studio
- Halfbody en full body tegen lichte achtergrond
- Zorgvuldige selectie en nabewerking van alle gelukte foto's in kleur
- Handige tips ter voorbereiding van je shoot
- Binnen 14 dagen oplevering van je foto’s 
- Jouw persoonlijke fotogalerij 
- Via een downloadlink ontvang je de hoge resolutie foto’s 
- Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 


NATUREL & puur

€ 75,-

Polaroids

Als een fotoshoot op een buitenlocatie plaastvindt, dan kan het natuurlijk gebeuren dat het weer niet meewerkt. Als het bewolkt is of er valt lichte motregen, dan kan de fotosessie gewoon doorgaan. Is het echt slecht weer zoals onweer, regen en veel wind dan verplaatsen we in overleg de fotosessie naar een andere dag.

Wat doen we als het slecht weer is?

Tijdens een portretshoot wisselen we van setting of achtergrondkleur, zodat je een afwisselde fotoserie krijgt. Ook het gebruik van props is mogelijk. Hierbij moet je denken aan een stoel, kruk of bankje.

Bij een portretshoot is niet standaard een visagiste aanwezig. Wil je dit graag? Dan kan ik dat voor je regelen. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Dit bespreken we voorafgaand aan de shoot.

Welke settings zijn mogelijk?

Is er visagie aanwezig?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

Dit is afhankelijk van wat je graag wilt uitstralen of wilt toevoegen aan je portfolio. Daarom maak ik voorafgaand aan de shoot een moodboard, zodat we samen kunnen afstemmen welke kleding hier het beste bij past. 

Laat je polaroids maken? Dan adviseer ik een skinny jeans met een witte of zwarte top. High heels of zwarte laarsjes met een hoge hak.

Wat kan ik het beste dragen?

"Wat heb ik genoten van de fotoshoot met Monique! De kas in de tuin was een prachtige plek voor de foto's en toen de zon even doorkwam snel naar buiten voor de foto's in de mooie tuin. Monique zorgde ervoor dat ik mij goed op mijn gemak voelde en ik ben ontzettend blij met het resultaat!"

Daniëlle

Lieve woorden

"Wilde zelf graag mooie foto's hebben voor zakelijk gebruik. Zag enorm op tegen de shoot maar Monique stelde gerust en nam de tijd. Ook wissel qua kleding was aan gedacht. Aanrader om Monique in te schakelen wanneer er goede en mooie foto's gemaakt moeten worden."

Maartje

Lieve woorden

"Hele fijne portretshoot gehad bij Monique in haar prachtige daglicht studio. Het was ontspannen en ook gezellig. Erg blij met de resultaten!"

Vera

Lieve woorden

"Onlangs een leuke shoot gehad. De studio is een hele mooie plek voor gave foto's en Monique geeft goede instructies. De shoot verliep erg soepel en de prijs/kwaliteit verhouding is top. Zeker een aanrader!"

Ischa

Lieve woorden

ik wil een shoot boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een portretshoot bij mij boeken? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!