- Een fotosessie van 1 uur op locatie
- Zorgvuldige selectie en nabewerking van alle gelukte foto's
   in een mix van kleur en zwart/wit
- Handige tips ter voorbereiding van je shoot
- Binnen 14 dagen oplevering van je foto’s 
- Jouw persoonlijke fotogalerij 
- Via een downloadlink ontvang je de hoge resolutie foto’s 
- Inclusief reiskosten tot 25 km vanaf Benschop
- Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 
- Voor families t/m 6 personen. Elke persoon extra € 10,- p.p.

zwangerschap - gezin - familie

€ 279,-

Familieshoot

Als een fotoshoot op een buitenlocatie plaastvindt, dan kan het natuurlijk gebeuren dat het weer niet meewerkt. Als het bewolkt is of er valt lichte motregen, dan kan de fotosessie gewoon doorgaan. Is het echt slecht weer zoals onweer, regen en veel wind dan verplaatsen we in overleg de fotosessie naar een andere dag.

Wat doen we als het slecht weer is?

Een zwangerschapsshoot kun je het beste tijdig boeken. Zo weet je zeker dat ik jouw zwangerschap kan vastleggen. Een newborn shoot kun je het beste tijdens je zwangerschap boeken. Ik kan dan rekening houden met jouw uitgerekende datum. Zo weet je zeker dat ik jouw pasgeboren kindje kan vastleggen. Zodra je kindje geboren is, hebben we contact en plannen we de newborn shoot. 

Je moet dragen waarin jij jezelf het prettigst voelt. Maar wil je graag dat de foto's een bepaalde sfeer uitstralen? Dan denk ik graag met je mee. Lichte kleuren zoals wittinten en beige doen het altijd erg goed op de foto. Houd je meer van warme tinten? Kies dan voor kleding in bruin- en roesttinten. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je van mij nog tips en adviezen.

Wanneer kan ik een shoot boeken?

Wat kan ik het beste dragen?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

In de regio Utrecht zijn verschillende mooie locatie, waar ik graag kom om te fotograferen. De Soesterduinen is een mooi open gebied met zand, heide en een stukje bos. De Kaapse Bossen in Doorn heeft een mooi bos, maar ook hoge grassen. Wil je een meer afwisseling? Dan is het Maximapark in Vleuten een geschikte locatie,

Wat is een mooie buitenlocatie?

"We hebben een prachtige familieshoot gehad met Monique. Het was fijn dat ze meedacht met de kleding, de plek van de shoot en het verplaatsen van shoot bij slecht weer/ziekte. Het is niet makkelijk om 12 volwassenen en 4 kinderen mooi op de foto te krijgen, maar dat is haar meer dan goed gelukt! We hebben zo een mooi cadeau kunnen geven aan onze moeder. Monique, bedankt!"

Madelon

Lieve woorden

"We hebben nu een aantal fotoshoots door Monique laten doen en het is elke keer weer top! Monique is professioneel, rustig en levert altijd topkwaliteit (en we vinden haar stijl ook gewoon prachtig). Hoe chaotisch de situatie ook is (lees: kinderen van 0 tot 4 die eigenlijk helemaal niet op de foto willen). Monique maakt er altijd iets moois van en we kunnen niet wachten tot ze onze bruiloft in Italië vast komt leggen! :-)"

Timon & Elsemiek

Lieve woorden

"Voor het 40-jarige huwelijk van mijn ouders wilden we foto's van ons gezin en aanhang maken. We waren met 12 personen, waarvan 2 kleintjes en het is gelukt om een diversiteit aan settings te fotograferen zonder dat er ook maar enige druk op was. Monique zelf is heel relaxt, denkt mee, maar forceert niks en weet juist die leuke ongedwongen momenten vast te leggen."

Mariska

Lieve woorden

"Prettige communicatie. Wij hebben gekozen voor de Kas als plek voor onze gezinsshoot. Een leuke en unieke plek vonden wij! Monique heeft de Kas leuk aangekleed. Foto's konden ongelimiteerd gekozen worden. Wat wij een voordeel vonden t.o.v. andere fotografen. Kortom, een aanrader!"

Hanna

Lieve woorden

"De fotoshoot voelde erg natuurlijk aan en daarom voelden wij ons op ons gemak. Het zijn hele mooie, warme foto's geworden. Erg blij met de look en feel van de foto's."

Daniëlle

Lieve woorden

ik wil een shoot boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een familieshoot bij mij boeken? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!