- Een fotosessie van 1 uur op locatie
- Zorgvuldige selectie en nabewerking van alle gelukte foto's
   in een mix van kleur en zwart/wit
- Handige tips ter voorbereiding van je shoot
- Binnen 14 dagen oplevering van je foto’s 
- Jouw persoonlijke fotogalerij 
- Via een downloadlink ontvang je de hoge resolutie foto’s 
- Inclusief reiskosten tot 40 km vanaf Benschop
- Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 
- Voor families t/m 6 personen. Elke persoon extra € 10,- p.p.

zwangerschap - newborn - gezin

€ 279,-

Lifestyle shoot

Als een fotoshoot op een buitenlocatie plaastvindt, dan kan het natuurlijk gebeuren dat het weer niet meewerkt. Als het bewolkt is of er valt lichte motregen, dan kan de fotosessie gewoon doorgaan. Is het echt slecht weer zoals onweer, regen en veel wind dan verplaatsen we in overleg de fotosessie naar een andere dag.

Wat doen we als het slecht weer is?

Een zwangerschapsshoot kun je het beste tijdig boeken. Zo weet je zeker dat ik jouw zwangerschap kan vastleggen. Een newborn shoot kun je het beste tijdens je zwangerschap boeken. Ik kan dan rekening houden met jouw uitgerekende datum. Zo weet je zeker dat ik jouw pasgeboren kindje kan vastleggen. Zodra je kindje geboren is, hebben we contact en plannen we de newborn shoot. 

Je moet dragen waarin jij jezelf het prettigst voelt. Maar wil je graag dat de foto's een bepaalde sfeer uitstralen? Dan denk ik graag met je mee. Lichte kleuren zoals wittinten en beige doen het altijd erg goed op de foto. Houd je meer van warme tinten? Kies dan voor kleding in bruin- en roesttinten. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je van mij nog tips en adviezen.

Wanneer kan ik een shoot boeken?

Wat kan ik het beste dragen?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

De newborn shoot vindt meestal plaats in de tweede week na de geboorte. De meeste kindjes slapen dan nog veel, maar is jouw kindje toevallig wat meer wakker? Geen probleem! Meestal wordt een baby wat rustiger na een voeding of een lekker badje. En dit zijn natuurlijk mooie momenten om vast te leggen.

Mijn baby is vaak wakker, is dat erg?

ik wil een shoot boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een lifestyle shoot bij mij boeken? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!