Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te geven op mijn website. Staat je vraag er niet bij? Stuur mij dan gerust een mail info@moniquebrunt.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Kan ik een fotosessie cadeau geven?
Natuurlijk! Je kan een cadeaubon bestellen van elk gewenst bedrag. Neem hiervoor even contact met mij op.

Wat doen we als het slecht weer is op de dag van de fotosessie?
Voor een baby fotosessie is dit geen probleem, want deze vindt binnen plaats. Bij een fotosessie op een buitenlocatie kan het natuurlijk gebeuren dat het weer niet meewerkt. Als het bewolkt is of met lichte motregen kan de fotosessie gewoon doorgaan. Is het echt slecht weer b.v. onweer, regen en veel wind dan verzetten we de fotosessie naar een andere dag.

Wat moet ik doen als mijn kind ziek is?
Geen probleem! Neem zo spoedig mogelijk contact met mij op, zodat we een andere dag kunnen inplannen.

Welke kleding staat het leukst op foto’s?
Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je per mail een aantal tips & adviezen.

Ontvang ik digitale bestanden?
Bij elk pakket is aangegeven hoeveel digitale bestanden zijn inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om extra bestanden af te nemen tegen een meerprijs van
€ 10,- per stuk.

Wanneer kan ik het beste een baby fotoshoot boeken?
Een baby fotosessie vindt bij voorkeur plaats in de eerste 10 dagen na de geboorte. Het beste is om deze fotosessie tijdens de zwangerschap te boeken, zodat ik alvast rekening kan houden met planning.

Kan een fotosessie verzet worden?
Als de fotosessie bevestigd is, kan deze tot twee weken voor de fotosessie in overleg worden verzet. Bij overmacht, zoals slecht weer of ziekte kind, kan dit ook op het laatste moment voorkomen.

Kan een fotosessie geannuleerd worden?
Een fotosessie kan geannuleerd worden. Je ontvangt het totaalbedrag min € 25,00 op jouw rekening terug. Het bedrag van € 25,00 is een vergoeding voor de geplande datum.

Hoe kan ik betalen?
Na het boeken van een fotosessie ontvang je per e-mail een bevestiging en een factuur welke voorafgaand aan de fotosessie overgemaakt dient te worden. Dit kan via bankoverschrijving of via de betaallink in de mail.

vraag & antwoord