"De shoot met Monique was heel erg fijn! Ik vond het van te voren echt wel spannend om mezelf op beeld te laten zetten, vooral omdat ik er een duidelijk beeld van had. Ik wilde bijvoorbeeld niet te geposeerd op de foto staan, maar echt mezelf laten zien zoals ik ben. En dat is dubbel en dwars gelukt!!

De foto’s zijn heel erg mooi geworden, ongedwongen, speels en sierlijk. Je kan zien dat ik plezier heb en me helemaal op mijn gemak voel en dat is wel echt te danken aan de manier waarop Monique te werk gaat. Ze liet me vrij, stelde me op mijn gemak, gaf hier en daar wat aanwijzingen/suggesties, en liet me vooral mezelf zijn.

Een super mooie ervaring, waar ik volop van heb genoten en met heel veel liefde op terugkijk!"

Brandingshoot

"Ik had op korte termijn polaroid foto's nodig en kon gelijk de volgende dag terecht. Monique is heel professioneel en oprecht. Hierdoor kun je helemaal jezelf zijn en dat zie je terug! "

Polaroidshoot

"We hebben een prachtige fotoshoot gehad met Monique. Het was fijn dat ze meedacht met de kleding, de plek van de shoot en het verplaatsen van de shoot bij slecht weer en ziekte. Het is niet gemakkelijk om 12 volwassen en 4 kinderen mooi op de foto te krijgen, maar dat is haar meer dan goed gelukt!

We hebben een mooi cadeau kunnen geven aan onze moeder."

Familieshoot

"Wat een leuke shoot met Monique! Ze maakt prachtige foto's in een natuurlijke en warme stijl. Monique is heel vriendelijk en het werken met haar is fijn en ontspannen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar."

Portretshoot

"De glans van onze mooie dag gevangen, dat is wat Monique heeft gedaan!

Vol enthousiasme was ze stilletjes overal en wist ze de meest stralende maar ook juist de kleine momenten vast te leggen. Het was heel fijn en natuurlijk om met Monique als trouwfotograaf te werken: We konden gewoon zijn wie we zijn, hadden plezier, en dat zien we terug op onze foto’s!

Het was dan ook echt een feestje toen we het fijne pakketje met onze herinneringen ontvingen.

Monique, duizend maal dank, we zouden je zo weer boeken!"

Bruidsshoot

"Het was heel fijn shooten met Monique. Ze heeft echt oog voor fotografie en is erg geduldig. Hierdoor was er echt een relaxte sfeer.

De moois shots had ze in één keer te pakken.

Ik ben super tevreden over het eindresultaat!"

Portretshoot

"Een familieshoot geboekt bij Monique. De fotosessie was een geweldige ervaring. Alles voelde heel natuurlijk aan en we hadden echt veel plezier. Monique heeft vele unieke momenten vastgelegd en de foto's die we hebben ontvangen zijn gewoon onbetaalbaar.

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie en een perfect resultaat. Super tevreden!"

Familieshoot

TOSCA - JOUW KRACHTVELD

Anne maartje - portfolio

Wassenaar

daglichtstudio Q. Studio benschop

Thijs & keri - breda

Quirina - portfolio

Soesterduinen

meer reviews?

Zou je graag meer reviews willen lezen, dat kan! Kijk op Google maps en je vindt alle informatie.