"De glans van onze mooie dag gevangen, dat is wat Monique heeft gedaan!

Vol enthousiasme was ze stilletjes overal en wist ze de meest stralende maar ook juist de kleine momenten vast te leggen. Het was heel fijn en natuurlijk om met Monique als trouwfotograaf te werken: We konden gewoon zijn wie we zijn, hadden plezier, en dat zien we terug op onze foto’s!

Het was dan ook echt een feestje toen we het fijne pakketje met onze herinneringen ontvingen.

Monique, duizend maal dank, we zouden je zo weer boeken!"

Thijs en Keri - Breda

Lieve woorden

"Monique Brunt fotografie in Benschop heeft van mijn dochter zeer sfeervolle en stijlvolle portretfoto's gemaakt.

Haar studio is een prachtige grote ruimte met mooie lichtinval. De sfeer was heel gezellig en ontspannen.

Allemaal top ingrediënten voor een top eindresultaat!

Bedankt Monique !"

Emma - Achterhoek

Lieve woorden

"Ik vond het super leuk om met Monique samen te werken. Haar studio is prachtig en ruim. Met foto's maken geeft ze goede instructies. Ze laat je op je gemak voelen en zorgt voor een prettige sfeer tijdens het shooten.

De resultaten waren ook echt top! Mooi nabewerkt en super mooi belicht. Echt prachtig!"

Lique - Venlo

Lieve woorden

"Afgelopen zomer had ik via een Facebook oproep contact gekregen met Monique voor een samenwerking. Dit contact liep vanaf het eerste moment gelijk heel erg fijn. Samen bespraken we onze ideeën en ook de gekozen locatie van Monique was zo top bij het idee wat ik in mijn hoofd had bij het plaatsen van de oproep.

Tijdens de samenwerking nam Monique alle tijd voor Cyanna om zich op haar gemak te voelen. Hierdoor kroop ze helemaal uit haar schelp en heeft ze zelfs met blote voetjes door het zand gelopen wat ze normaal nooit wilt. Het plezier wat Cyanna had tijdens de shoot is ook duidelijk terug te zien in de foto’s en het filmpje. Daarbij zijn de blikken op de foto’s ook echt de blikken van Cyanna. Ze heeft dit zo goed en fijn weten vast te leggen.

Lieve Monique dankjewel voor je tijd en zeer fijne samenwerking. Wij hebben van je aanwezigheid genoten en genieten nu nog steeds met grote regelmaat van de foto’s."

Anyelle - Utrecht

Lieve woorden

"Sinds mijn eerste zwangerschap ruim 5 jaar geleden laat ik foto’s maken door Monique. Het begon met alleen ons en een dikke buik maar inmiddels hebben we drie kinderen. Het is bij zo’n fotoshoot soms erg druk en het fijne aan Monique is dat zij de rust zelve is. Ze neemt alle tijd en staat open voor ideeën vanuit mij.

Qua type fotograaf is Monique iemand die de situatie vastlegt zoals het is. Niet te veel geposeerd en ook niet te veel poespas.

Wij blijven haar de komende jaren nog wel inzetten voor leuke gezinsshoots."

Alessandra - Vleuten, De Meern

Lieve woorden

"Wij hebben een super leuke en vooral hele mooie portretshoot gehad. Monique neemt de tijd en daardoor voelde de kinderen zich op hun gemak. Er was zelfs tijd om ze tussendoor van kleding te verwisselen, zodat we twee verschillende foto's kregen.

Een uitgebreide sessie aan foto's via de mail om daar uit te kiezen wat wij het mooist vonden. Dat was moeilijk, want alles was mooi.

En toen kwamen de foto's binnen en was het echt een feestje om uit te pakken, mooi verzorgd ingepakt en de foto's zijn super."

Mariëlle - IJsselstein

Lieve woorden

"Onlangs heb ik een fotoshoot geboekt bij Monique Brunt fotografie voor mijn dochter en een vriendinnetje. Wij hadden ervoor gekozen om naar buiten te gaan in een prachtig natuurgebied.
De meisjes vonden het af en toe lastig met het licht in hun ogen en ook werd de concentratie op een gegeven moment wat minder. Ik vond het dan ook heel mooi om te zien hoe Monique zich door die momenten heen manoeuvreert, zij vangt de mooie beelden tussen de momenten van kleine ongemakjes door.
De foto’s hebben een romantische sfeer en hebben zachte kleuren. Een beetje dromerig zelfs...

Ontzettend bedankt voor het vastleggen van de meisjes, met zachte hand en een hoop gezelligheid heb je er een prachtige serie van gemaakt!"

Inge - Dordrecht

Lieve woorden

"Monique is een vriendelijke fotografe, ze neemt de tijd die er nodig is om met jouw kind leuke foto's te maken.

Luna zei dat ze 'super, super, super lief' is."

Agnes

Lieve woorden