- Een fotosessie van 1 uur in mijn studio of op locatie
- Zorgvuldige selectie en nabewerking van alle gelukte foto's
   in een mix van kleur en zwart/wit
- Moodboard voor bepalen stijl en sfeer
- Binnen 14 dagen oplevering van je foto’s 
- Jouw persoonlijke fotogalerij 
- Via een downloadlink ontvang je de hoge resolutie foto’s 
- Inclusief reiskosten
- Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW 


speciaal voor modellen

studio € 125,- / locatie € 149,-

Testshoot

studio € 125,-
locatie € 149,-

Als een fotoshoot op een buitenlocatie plaastvindt, dan kan het natuurlijk gebeuren dat het weer niet meewerkt. Als het bewolkt is of er valt lichte motregen, dan kan de fotosessie gewoon doorgaan. Is het echt slecht weer zoals onweer, regen en veel wind dan verplaatsen we in overleg de fotosessie naar een andere dag.

Wat doen we als het slecht weer is?

Natuurlijk is dat mogelijk! Tijdens een portretshoot maak ik vooral close ups van je gezicht en half body foto's. Bij een portfolioshoot krijg je een serie foto's, die veel diverser is qua houdingen en waarbij ook full body foto's gemaakt worden. Dit is voor je portfolio veel aantrekkelijker.

Bij een portfolioshoot is niet standaard een visagiste aanwezig. Wil je dit graag? Dan kan ik dat voor je regelen. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Dit bespreken we voorafgaand aan de shoot.

Kan ik ook een portretshoot boeken?

Is er visagie aanwezig?

DE MEESTGESTELDE VRAGEN

Vraag & antwoord

Dit is afhankelijk van wat je graag wilt toevoegen aan je portfolio. Daarom maak ik voorafgaand aan de shoot een moodboard, zodat we samen kunnen afstemmen welke kleding hier het beste bij past. 

Wat kan ik het beste dragen?

ik wil een shoot boeken

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een testshoot bij mij boeken? Dat vind ik super leuk! Stuur mij een bericht en ik neem snel contact met je op om jouw wensen en vragen te bespreken. 

Yes!